Lean-konsultointi tarkoittaa meillä sitä, että tarjoamme konkreettista apua asiakkaidemme prosessien ongelmatilanteisiin. Pulmatonta prosessia ei ole ja aivan jokaisessa on parantamisen varaa. Autamme varmistamaan, että ratkot todellisia ongelmia jatkuvan tulipalojen sammuttelun sijasta, ja tarjoamme eväät kehittämistyön suuntaamiseen oikein.

Aito ongelmien ratkominen on aina tiimityötä – mukaan tarvitaan niin tiimin arjen sankareita, asiakkaita kuin esimiesportaitakin. Näin varmistamme sen, että kehittämiselle on toisaalta aito mandaatti ja toisaalta se kohdistuu nimenomaisesti asiakkaasi prosessiin palvelusi käyttäjänä eikä vain omaan toimintaan.

Konsultoinnin kesto ja sisältö ovat pääsääntöisesti tapauskohtaisia, mutta tarjoamme myös joitakin valmiskonsepteja, joista on helppo valita juuri sinun organisaatiolle sopiva tapa lähteä liikkeelle. Käytettävissä ovat myös erittäin pidetyt koulutuspalvelumme!

Tarpeen mukaan fasilitoimme kehittämistyöpajat, järjestämme asiakastutkimukset ja seuraamme prosessin kulkua. Sisällöstä riippumatta takaamme sen, että palvelun päätteeksi sinulla on ihan oikeita toimenpiteitä, joita toteuttamalla parannat prosessiesi tuottavuutta ilman, että henkilöstön työtaakka kovenee, ja parantaa samalla asiakkaan saamaa laatukokemusta. Tarvittaessa tuemme pidempäänkin toimenpiteiden toteuttamisessa ja matkalla kohti tehokkaampia prosesseja. Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit myös ladata ilmaisen kehittämistyökalun jatkuvan parantamisen tueksi täältä!

Konsultointiasiakkuuksiin 1,5 tunnin alkukartoituspalaveri veloituksetta!


Työpajapaketit

Ei meillä oo aikaa kehittää

Arki on usein niin hektistä, että ensimmäinen asia, joka siirtyy syrjään, on kehittäminen. Työpajassa pysähdytään miettimään omaa toimintaa ja tunnistetaan keinoja hengitystilan löytämiseen poistamalla sujuvan työn esteitä. Aika riittääkin arjessa parhaiten, kun työyhteisö pääsee keskittymään olennaiseen. Työpaja voidaan järjestää 0,5 tai 1 työpäivän mittaisena ja siihen voidaan yhdistää esimerkiksi Liikkeelle leanisti -johdantokoulutus.

Joko nyt taas?

Tuntuuko siltä, että päivästä, viikosta tai kuukaudesta toiseen painitaan saman ongelman parissa? Erilaisten virheiden ja ongelmatilanteiden kanssa painiminen aiheuttaa organisaatiolla vähintään tuplatyön siihen nähden, että asia tehtäisiin kerralla oikein. Tässä työpajamuotoisessa palvelussa ei tyydytä tulipalojen sammutteluun vaan otetaan ongelma kehittämismahdollisuutena, kaivetaan esiin juurisyy ja estetään ongelman uusiutuminen.

Tuus ny kattoon

Joskus on parempi, että toimintaa katsotaan ulkopuolisen silmin vähän perusteellisemmin. Tässä ratkaisussa käydään läpi pidemmät, useammalle viikolle sijoittuvat, prosessin tai palvelun kehittämisen toimenpiteet: lähtötilanne selväksi ja mittaroiduksi, toivotun muutoksen kuvaaminen, toimenpiteiden kartoittaminen ja toteuttaminen sekä lopputilanteen ja saavutetun muutoksen arviointi.